sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Mimicon 2/2

Sunnuntaina mulla oli päällä viimehetkellä aloitettu Azuma Tokaku, Akuma no Riddle sarjasta. Kyseinen asu oli muutenkin tekosilla erillistä shoottausta varten, mutta päätin tehdä sen Mimiin käyttöön Alban sijaan. Keskiviikkona alkoi raivokas kankaan maalaaminen, mikä oli kamalinta ikinä, varsinkin kun sössin siinäkin paljon. Jäljestä ei tullut kehuttavaa, mutta minkäs teet kun on kiire niin sitten on.

Kaikki kuvat © Biffe

Tuntui suorastaan ekstaasilta, miten kerrankin on sunnuntaille kunnon cossi missä mikään ei kolota ja tuntuu hyvältä päällä, Tokaku oli kunnon nappisuoritus. Varsinkin, kun tuli mokoma helle, niin en läkähtynyt niin pahasti.



Tällä kertaa se oli Biffe, kenellä laittautuminen kesti sen verran, että oltiin conipaikalla vähän myöhemmin, mikä nyt ei niin paha asia ole. Sunnuntai oli taas hiljaisempi, muttei onneksi ihan niin kuollut kuin viimevuonna.



Päivä alkoi taas shoppailulla, ja kun tiesin saavani ihan kivasti kirppareilta rahaa niin annoin itteni ostella asioita jos siltä tuntui. Ja niin päädyin ostamaan 4 ihanaakin ihanempaa pientä figuuria ja kilisevän kissakellon. Kykyni vältellä conissa ostelua on riistäytynyt käsistä ja olen tyytyväinen vasta, kun kassissa on vähintään yksi figu.



Ostosen jälkeen käytiin shoottaamassa ensin Biffe. Tokaku oli tosi hyvä cossi pitää kuvatessa kun sai liikkua vapaasti. Oli tosi kiva oikein innostua kuvaamaan, kun Biffellä oli niin kiva cossi. Pitkän aikaa sitä kuvattiin, Mimi on siitä kiva et siellä on tosi hienoa ulkoseutua, mutta myös sisällä on paljon hyvää seinää ja valaistusta ja portaita missä kuvata, niin pysyy monipuolisena.



Tokakussa hienosti tunsin enemmän mieheksi kuin missään miescossissa haha. Se on jännä miten sitä oli ihan eri fiilis aikaisemmin talvella Miraissa, millon mulla oli ekan kerran hame päällä ja vielä sukkahousut alla, mutta nyt ei ollut niitäkään ja melkein lyhyempi hame, niin olin niin kotoisa niissä etten välittänyt vaikka oisikin jotain vilautellut :DD



Tapettiin aikaa nuokkumassa ohjelmissa ja nurmikolla pyöriessä. Oli ihan mukavaa vaihtelua vaan loikoilla nurmella auringonpaisteessa. Mimicon on todella rento con ja se on sen valttikortti. Ei tarvi vauvautua tekemään mitään sen kummempaa ja hyvä fiilis pysyy. Lopuksi käytiin hakemassa kirpparilta tuotot ja tavarat ja ai että kun mukavan rahasaaliin sieltä saikin. Melkein kaiken sain myytä mitä sinne toin, mitä en alkujaan kyllä uskaltanut edes toivoa.



Kotimatka tuntui ikuisuudelta, mutta kyllähän siitäkin selvisi. Mimistä jäi todella hyvä maku suuhun ja ajattelen molempia coneja suurella lämmöllä. Seuraavaksi on sitten Desucon, eilen lauantaina alkoi mulla kesäloma, niin desun cosseille pitäs olla ihan mukavasti aikaa. Suunnitelmia saatte ihan piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti