tiistai 22. heinäkuuta 2014

Joku Animecon XI raportti vaan

Huomaa et koen vaan yhä pahempia conidarroja nykyään siinä mielessä, että aikasemmin halusin kirjottaa raportit mahollisimman nopeasti mut nyt on vähän silleen onko pakko? Kai ihmiset näitä lukee niin kirjotetaan sitten.

Kuvat on ottanut Biffe

Perjantaina tosiaan lähdettiin taas Conibussilla kohti Kuopiota ja jännästi kyllä joka kerta se matka tuntuu jotenkin helpommalta, kai ihan sekin ettei yritä väkisin itseään viihdyttää. Oltiin taas paikalla sen verran myöhään että kömmittiin heti nukkumaan. Hotellina ollaan käytetty paljon Cumulusta, mutta nyt onkin vaihto edessä koska alkaa pikkuhiljaa vituttaa se pieni kuuma koppi mihin aina joudutaan, kun ei ole mitään oikeeta ilmastointia. Muutenkin kun on varaa valita niin miksi tyytyä huonompaan.


Coniaamut tuottaa mulle paljon tuskaa nykyään, herään aina aamulla siihen tunteeseen et onko pakko nousta ja onko pakko pistää asua päälle. Varsinkin jos tietää, että siihen menee paljon aikaa ja vaivaa. Ho-ohin laitautumiseen meni melkein ruhtinaalliset 2 tuntia ja oltiin vähän myöhässä aikatauluista, kun oli tarkotus ehtiä kymmeneksi viimeistään paikalle ku Biffen piti suunnata taidekujalle pistää pöytää pystyyn. 


Biffe meni suoraan henkilökunnan ovista pistämään pöytäänsä kun itse kipitin pääovien kautta. Kävin vähän kohentamassa itteäni ja pyörin hetken ympäriinsä yrittäen ettiä missä se taidekuja tälläkertaa oli. Pakko sanoa että tää oli eka kerta kun en oikeesti karttaa kattomalla osannut sanoa mihin sitä pitää mennä. Opasteita kyllä oli, mutta sitä ihmetteli mihin ihmeeseen sitä on menossa kun piti mennä niin monen oven ja portaiden kautta jonnekkin eristyksiin. Ite tila oli ihan passeli tarkoitukselleen, vaikka tuntu jotenkin pöhköltä miten "kaukana" se muusta conialueesta oli. Autoin Biffeä pistämään pöytäänsä kokoon kunnes katosin kiertämään conia ja odottamaan ekan ohjelman alkua. 


Päivä koostui siis parista ohjelmasta, taidekujalla koomaamisesta ja satunnaisista huomiohuor  hillumishetkistä conipaikalla. Tuntui aika oudolta pyöriä conissa yksin, mutta päivä meni yllättävän nopeasti kun tekemistä löytyi kokoaika. Anime oli taas tasan niin ahdas kuin aina ennenkin ja siinä vaiheessa taas mietti miksi mun cossini koostuu pitkästä laahuksesta kun menin jo laskuissa sekasin kuinka monta kertaa ihmiset sitä talloi. Joku perkele taisi myös ihan tahalleen sitä kiskoa. Yhdessä vaiheessa lähin torille ostamaan mansikoita ja se oli ehottomasti sen päivän paras hetki vaikka kunto meinaskin loppua kesken. Muutama conikävijä ketkä vastaan käveli kehui cossiani mutta sitäkin enemmän ne randomit tavikset kehuivat asuani. Varsinkin pikkutytöt olivat ihan innoissaan mekostani ja yksikin vanhempi rouva oli ihan mykistynyt ja sanoi leuka loksahtaneena että olen kuin oikea prinsessa :D Niin ja pääsimpä muuten videollekin!




Päivän päätteeksi mentiin pikasesti shoottaamaan, sääli ettei kuvauspalvelu ollut auki kuin kolmeen niin ei saatu mitään yhteiskuvia aikaseksi. Shootin jälkeen kipsutettiin takasin hotellille ja siinä matkalla yks jos toinenkin randomi taas halus meistä kuvan :D 



Sunnuntai onkin sitten ehkä conihistoriani jäätävin päivä. Aamulla heräsin suorastaan ahdistuneena siitä, et pitäs nousta ja edes koskea cossiini. Koko sen ajan kun pistin sitä päälle ja sen ajan kun odotin et Biffe pistää omansa, mietin vaan että kuin kauan jaksan sitä päälläni pitää. Vihasin mokomaa niin paljon ja vihasin sen päällä pitämistä vielä enemmän. Tallustettiin conipaikalle ja mentiin suoraan jonottamaan sitä ainoaa ohjelmaa mitä oli tarkotus mennä kattomaan sinä päivänä. En ikinä ennen ole tuntenu oloani niin epämukavaksi ja hirveäksi cossissa ja ohjelman jälkeen yritettiin shootata asujamme. Hyvin nopeasti tuli tunne että ei ja kun vilkaisin niitä nopeita räpsyjä niin tuli vaan yhä enemmän tunne että ei. Päätettiin siis suunnata suoraan ottamaan mokomat rytkyt pois niskoista ja ollaan loppupäivä "siviileissä". Ja onneksi näin. 


Tuntu aika virkistävältä hillua conissa ilman cossia ja käytiin mm. myyntipöydät huolellisesti läpi, hengailtiin ja nautittiin coniympäristöstä. Jutusteltiin ihmisille ja istuttiin taas jopa pari tuntia taidekujalla. Kun päättäjäiset rupes lähestyy katoin muodostunutta jonoa hyvin epäuskoisena. Ihan jäätävä jono. Päätettiin, et odotetaan kunnes se jono häviää ja katotaan sit mennäänkö sinne vai ei. Biffe osallistu piirtokisaan ja ois palkittu lavalla, mutta eihän se mitään palkintoa ehtiny saamaan kun päättäjäisissä vaan jaariteltiin kaikkea ja vasta lopuksi tuli palkintoja. Meidän piti olla bussilla 17.45 ja bussi lähti 18, joten vitutti ettei ehditty palkintojenjakoihin vaikka päättäjäiset alko jo viideltä. Ensvuonna ois harkinnassa osallistua kisoihin ja jos palkinnot taas jaetaan vasta päättäjäisissä ja sielläkin vasta viimeisenä niin...Mouru tulee antamaan paljon vihapostia. Eihän sen ketään pitäisi haitata että hoidetaan ne tärkeät ensin ja sitten vasta ylimääränen jaarittelu. 

Kaikesta huolimatta Anime oli ihan hyvä coni ja kyllä sinne mielellään menee. 

4 kommenttia:

  1. Yyh en kestä miten hieno tä cossi on; varmaan paras Ho-Oh gijinka mitä olen nähnyt. ;_; <3 Upeita kuvia jälleen kerran! Harmi ku en ollut Animeconissa niin en nähnyt livenä buuh..

    VastaaPoista
  2. yhdyn edelliseen kommenttiin, niin nätti ;___; <3


    (näin btw, sun blogi oli yks yö mun unessa :DDD en muista tarkkaan, mut muistan et luin sitä ja siinä oli jotain tosi superrandomii)

    VastaaPoista