sunnuntai 23. helmikuuta 2014

C-c-combo breaker! = Cosvision + Mimicon suunnitelmat

Koska mä vaan olen niin hyvä keksii otsikoita.

Mutta, nyt kun Frostista selvittiin ja olen saanut pitää "hermolomaa" aka jäätävä työputki mikä jatkuu vielä, niin voisihan sitä jo ilmottaa seuraavat projektit! Halusin pitää vähän vapaata cosseista niin ettei niitä tarvis ajatella 24/7, mutta sit tajusin mikä hirveä conirykelmä toukokesäkuu väli on niin enpäs taidakkaan.

Cosvision ja Mimicon ovat peräkkäisinä viikonloppuina, mikä on aika haaste jo ihan jaksamisen kanssa, mutta suurinosa loppuvuoden cosseistani menee haastavuushaitarille sinne helpommalle puolelle kuin vaikeammalle. Viimevuonna valitsin cossejani hyvin paljon ns. pinnallisista syistä ja haasteenhalusta, tänävuonna listojani dominoi hahmot, mitä ennenkaikkea haluan tehdä hahmo ja sarjarakkauden takia.

Mutta asiaan..pahoittelen jo etukäteen sekoiluani koska FEELS

Cosvision Lauantai
Human!Nigou - Kuroko no Basket

KnB on ehdottomasti suosikkianimeitani kautta aikain, mutta kummasti sitä on vallinnut haluttomuus cossata siitä, sattuneesta syystä etten oikein nää istuvani mihinkään hahmoon. MUTTA, sitten tapahtui Tumblr ja törmäsin tähän ihanaan kuvaan gijinka Nigousta ja sitten se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, hahmo mikä sopii mulle! Eikä varmana ole ylicossattu haha :D Ja noh, salaa olen silti kovasti halunnut tehdä Kurobasu cossin niin tämäpäs sattui sopivasti. Eniten jotenkin olen kikseissä siitä et saan ostaa koripallon ja nostalgisoida itteni hengiltä, koska peruskouluaikoina pidin koriksesta niinkin paljon, että kerran osallistui koulujen väliseen katukoris turnaukseen koska ne tarvi joukkueeseen ihmisiä :D Aijai muistoja. Parinkymmenen metrin päässä ulko-ovesta on viel sopivasti koriskenttä niin pääsen kattomaan kuinka ruosteessa olenkaan.

Cosvision Sunnuntai
Genos - Onepunch-man

/Syvähuokaus. Mistä edes alottaisin. Tumbler on pitkään kiusannut minua herättämällä uteliaisuuttani Onepunch-manin lukemisen aloittamista kohtaan, mutta siinä meni aikansa kun oli niin kovat ennakko-odotukset. Lopulta kun sen päätin sitten alottaa, niin voi jumpe menny kun hetki niin olin jo niin _myyty_. BEST EVER! Rakastuin sarjaan ihan 6-0 ja se herätti mussa samoja tuntemuksia, kuin DBZ sillon kun se ilmesty telkkarista vuonna nakki :DD Instant fangirling.
 Ja tottakai Genos, koska kyborgi. Genos toimii aivan loistavana kyborgiharjoituksena tulevaan, mistä en sano sen enempää. Genosissa on kyllä se ongelma, että siinä missä vaatteet vaihtuu, niin samoin tekee jannun armoritkin niin en yhtään vielä tiedä minkä version teen, sekottelenko niitä ihan oman mieleni mukaisesti vai tyydynkö ajatukseen, että teen kuitenkin ne kaikki joskus...... Koska haluan ehdottomasti kokeilla viimein valoilla pelleilyä, mutta haluan tehdä vasemmalla olevan huppariversion, mutta armorihommat on erilaiset tossa missä näkyy valot....ONGELMIA.


Mimicon Lauantai
Alba - Senyuu

Tämä on se cossi jonka kohdalla huudan tuuleen että FEELSS. En muista miksi, mutta viimevuonna tulleen Senyuun päädyin katsomaan jotenkin randomisti ja se ei oikeastaan koskaan pulpahtanut tuskin kenenkään tietoisuuteen muutenkaan, sen n. 4minuutin jaksopituus varmasti asiaan paljon vaikutti. Mutta jo sitä katsoessani päätin, että haluan tehdä siitä cossin. Nyt tässä viimeisen kuukauden aikana fanitukseni kuitenkin räjähti käsiin kun taas mursin kamalat ennakkoluuloni mangaa kohtaan ja rupesin sitä lukemaan. HNNGHH anteeksi mutta voi helvetti möin taas palan sieluani fiktiiviselle sarjalle. Senyuu pomppasi heti lempimangojeni pääkastiin ja nyt haluan yhä enemmän cossata Albaa. Haluan cossata sen kaikkia versioita. Sitten myös muita hahmoja. SENYUU PRKL :D. Alotan tällä perusversiolla ja tosiaan, ajattelin osallistua tällä myös Mimin cossikisoihin, koska why the fuck not.

Mimicon Sunnuntai
Rihan - Nurarihyon no Mago

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Sillon kun Nurari tuli animena, se oli silloisia lemppareitani ja halusin pitkään cossata siitä ja yhä haluan, koska siinä on niin paljon upeita hahmoja. Mutta nyt viimeinkin sai ihan oikeasti suunnitelmiin asti noukittua. Viimevuoden lopuilla muistin, että Biffe halus myös siitä cossata, niin ehdotin että tehtäis siitä Mimiin paricossi. Rihan ei ollut ihan suoraan oma valintani, vaan Biffe sanoi sen sopivan mulle, joten lämpenin ajatukselle niin että sen sitten valitsin, siinä missä Biffe itse tekee Nurarihyonin. Muutenkin pidän Rihanin väripaletista enemmän kuin Rikuon.

Pitkästä aikaa vähän "yksinkertaisempia" cosseja meikäläiselle ja the amount of feels is TOO DAMN HIGH! Niin paljon kun sitä pitääkin tosi eeppisten ja yksityiskohtaisten cossien tekemisestä ja pitämisestä, niin kyllä silti nämä puhtaasti rakkaudesta valitut cossit on kyllä ne lopulliset voittajat. Ja viimevuodesta poiketen ajatus helposta cossista, minkä pitäminen ei vaadi ponnisteluja on jotenkin niin..ihana. Odotan tulevaa kesää hyvin innolla ja sormeni syyhyää päästä touhuamaan näiden asujen parissa!


10 kommenttia:

  1. Oih Nigou on ihana! >///< Harmi etten ole Cosvisioniin itse tulossa. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ON. Voi että, mutta kyl mää luulen et Nigousta tulee kierrätyscossi :D hyvin todennäköstä että se pääsee taas käyttöön ensvuonna.

      Poista
  2. GENOS ! *U* ite piti tehä saitama desuun : D hitsi kun en oo menos vissii cosvisioniin oisin halunnu nähä sun genosin livenä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. GENOS >w< uuu saitama tuun silittää kaljuasi eiku. Noh on olemassa se pieni mahdollisuus sitten joskus, koska Genos ainakin tulee uudelleenkäyttöön ensvuonna :>

      Poista
  3. Voi ei miten ihania hahmovalintoja! Jään odottamaan innolla : D Kurobasu on kyl vähän hankala kun ne lyhimmätkin jätkät on aika pitkiä ja kaikki se haba ja uugh tuskaa. Mut hyvä et löysit Nigoun jee jee ^-^
    Ja Nuramago cosseja on ihan liian vähän varsinki Suomen nyyh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia >u< No onneks en ole ihan hirveen lyhyt ihminen :D Haba vaan vähän kyllä puuttuu. Se on aika jännä et se vaati löytymisen, ihme ettei itellä leikannu et hei siitähän voi tehä gijinkaversion. Ei vaan käyny mielessäkään.
      Niimpä, mut jotenki jännästi niit yhtäkkiä on tupsahdellu jostakin, Yukissa ja Frostissa oli molemmissa useampikin sarjasta cossannut, aikasemmin en muista nähneeni oikeastaan yhtäkään, ehkä vaan pari kertaa tyyliin Yuki-Onnan.

      Poista
  4. OH SHOT JOS GENOSIN TEET niin polvistun edessäsi ja varmaan itken, yksi lempihahmoista ja cossiunelmista ja jos pääsen näkemään jonkun tekevän sen suomessa niin kyllä ;mm;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teen tosin toisin kuin tässä ilmoitin niin lauantaille on tulossa :D Asdfgh tuttu tunne hei saa tulla polvistumaan ellen sitten juokse karkuun ;w;

      Poista