tiistai 20. toukokuuta 2014

Cosvision 1/2

Cosvisionista kerkeän tosiaan vasta nyt pulisemaan, koska piti suoraan lennosta syventyä tekemään Mimin cosseja, niin en voinut edes haaveilla tekeväni jotain sellaista kuin kuvien muokkausta tai blogiin kirjottamista :D

Cosvisioniin mentiin pitkästä aikaa edeltävän päivän sijaan lauantai aamuna. Herätys oli törkeän aikainen kun juna lähti Helsingistä 7.00. Genosin siis tosiaan vaihdoin lauantaille ja ehdin itkeä jo sitä kun siihen varatut piilarit oli kuivanu kasaan kun en ole niitä muistanu aikasemmin tarkistaa. Onneksi ne kuitenkin sitten palautui lähes normaaliksi kun pisti ne uudestaan nesteisiin. Vähän kuivemmat kuin normit, mutta tekivät tehtävänsä.



Turussa kömmittiin heti ensin hotellille viemään tavaroita ja toivoi sormet ristissä et kävis niinkin hyvä tuuri et päästäis suoraan ite huoneeseen. Ja niinhän me päästiin. Suosiolla vietettiin siellä vähän enemmän aikaa koska conin alkuun oli vielä jotain päälle tunnin verran, eikä kävelymatka ollu pitkä. Pistettiin Genos kunnolla mun päälle ja en voi sanoa hirveästi nauttineeni siitä avuttomuudesta, kun hädin tuskin sai naamaansa edes kosketettua :D

Kaikki kuvat on © Biffe

Logomolle saavuttua ensireaktio oli kovin hämmentynyt. Tiloina oli suuri halli ja tuntui, että koko coni oli siinä? Mukavan tunnelmallinen ja tilava, mutta vähän jäi kaipaamaan esim. kunnollista pihatilaa, kun ei sielläkään näyttänyt muut kuin photoshoot ryhmät viihtyvän. Cosvision oli meille pääasiassa ohjelmapainotteinen coni ja olin siitä kovin innoissani. Varsinkin lauantai tuli istuttua paljon ohjelmissa. 

Conin paras kuva eiku

Ekan ohjelman aikana mun cossista irtosi yksi osa, minkä takia meidän piti ettiä näitä vihreitä afroihmisiä auttamaan korjaamaan se. Päädyttiin johonkin bäkkärin ovelle missä oli pistoke, että sai kuumaliiman lämmitettyä. Siitä sitten tuli arvon Kunniavieras ohitse ja kuulemma yrittänyt saada huomiotani sanomalla wanpanman :DD sit vasta ku ne oli jo vähän kauempana se huus Genos ja vilkutti niin ehdin huomata sen ja vilkutin takasin. Se oli kovin hämmentävä hetki ja tajusin kyseessä olevan tosiaan Kaname vasta kun Biffe sanoi, et se oli itse kunniavieras. 



Mentiin kattomaan ohjelmien lisäksi pelkästään kunniavieraskisat. Sali oli kyllä pieni, mutta ihanan kodikas kaikessa tiiviydessään. Meinattiin et katotaan vaan sen verran kun mitä seuraavan ohjelman alkuun on aikaa, mutta taso oli niin huikea, että halusi ehdottomasti nähdä kaikkien esitykset ja vasta sen jälkeen lähteä. 



Ohjelmien lomassa käytiin shoottaamassa. Logomon ympäristössä oli sangen kivaa taustaa ja ehdoton lemppari oli se pieni luola. Vaikka eräskin siellä harjoitti jotain parkouria ja taas teloi ittensä, mutta kamera sentään pysyi siinä touhussa ehjänä.



Genosista cossina sen verran, että fiilikseni sen suhteen ei ollut kovin korkealla kun näin lopputuloksen edessäni. Siinä on paljon parantamisen varaa, mutta ottaen huomioon kuinka kiire mulla taas tuli sen kanssa, niin kyllähän sitä kehtas vielä päälleen laittaa. Oikeastaan kuvia kattoessani voisin sanoa, että kaiken lantiosta ylöspäin vois kropata pois :DD Meinaan olen kovin tietoinen lantioalueestani ja Genos on varmaa ensimmäinen, missä en sitä voinut mitenkään piilottaa. Mut kattoessani läpi shoottikovia niin tuli se tunne et hei ei vitsi sitähän näyttää ihan hyvältä, mitä ihmettä. 



Genos vaatii uuden version ja varmaan uuden peruukinkin, jos sitä aion koskaan uusiokäyttää. Sen tekeminen oli ajaa mut hulluksi, kun pohjana oli ihoa nuoleva paita, mikä ei joustanut tippaakaan. Ja kaikki palatkin asettui vähän huonosti. 



Takasin hotellille suunnattiin jotain viiden aikoihin, et ehittiin käymään vielä kaupassa ja hakemassa jotain syötävää. Ja mun silmät huusi että äkkiä piilarit pois. Ei katottu edes Euroviisuja, kun allekirjottanut oli niin kuoleman väsynyt et halus vaan nukkumaan.  

10 kommenttia:

  1. Voi vitsit, olisin halunnut nähä sut Cosvisionissa, oli mulla lippukin, mutta tuli este :( Noh, toivottavast nään sut sitte jossai muualla :)

    VastaaPoista
  2. En voi muuta sanoa kun että asusi näyttää upealta. Hahmon tiedän ulkonäöltä. Koitin lukea tuota mangaa koska tykkään tosi paljon kyseisen manga-kan piirrostyylistä, sain luettua 2 ekaa lukua mutta meno oli niin kummallista että lopetin. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti uvu Haha joo eipä se kaikkiin iske :D

      Poista
  3. toi genos on upea ! ja hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Näin ku olitte luolassa shoottaamassa haha; mutta siis jumaliste ku nuo kuvat ovat melko epicejä! En tiedä hahmoa mutta cossi on kyllä cooli!

    VastaaPoista