keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Luukku 10: Badass chicks yo

Viimevuosien aikana naishahmot ovat pikkuhiljaa vallanneet enemmän ja enemmän tilaa suunnitelmistani ja nykyään niitä on lähes puolet enempi kuin mieshahmoja. Yksi piirre mikä monille suunnitelmieni naishahmoille on yhteistä on se vahva asenne ja joillakin vähän enemmän korostunut maskuliinisuus. Esittelen muutamia tähän kategoriaan sopivia lempihahmojani, mitkä ennen pitkää varmasti löytävät tiensä cosseiksi.

Tenryuu - Kantai Collection

Olen rakastunut Tenryuuhun ensinäkemästä ja kierin lattialla joka kerta kun siihen törmään, koska cossihimot on vaan liian korkealla tämän hahmon kanssa ;;v;. Tenryuusta en tiedä vielä paljon mitään, mutta toivottavasti tuleva anime vähän aukaisee hahmoa (jos se siinä edes lopulta on). Mutta siitä huolimatta pidän Tenryuusta valtavasti ja aion sitä ensivuoden puolella päästä cossaamaan.

Najenda - Akame ga Kill

Najenda mun piti tehdä tälle talvelle, mutta luovutin kun poltin päreeni tuon armorikäden kanssa, vaikka se oli se yksi syy miksi hahmo muhun iski niin kovaa. Lopullinen naula oli se, että hankkimani peruukki oli ihan sanonko mistä. Noh, silti haluan Najendan vielä joskus tehdä, jos ei coniin niin sitten pelkkään shoottitarkoitukseen.

Beros - Blood Lad

Blood Lad on yksi mun suosikkimangoista ja palan halusta päästä siitä cossaamaan. Aikanaan kuin löysin sarjan tykästyin Berosiin heti, mutta vielä sillon oli vähän se fiilis etten voi cossata, kun se on liian paljastava. Hinku on niin valtava, että saatan yrittää tunkea Berosia mukaan mahdollisimman pian.

Akari - Hitsugi no Chaika

Ää Akari  ヘ(;´Д`ヘ) Akari on pikkuhiljaa hiipinyt sydämmeeni ja löysin itseni taas sen faktan kanssa, että haluan päästä tätäkin tytyä cossaamaan millä hyvänsä. Suorituspaineita on lisännyt naurettavat lanneliinat, mutta asenteeni alkaa olla jo pikkuhiljaa ihan sama, saakoon ihmiset sitten pistää silmät kiinni jos ei kestä kattoa. Muutenkin astusta löytyy paljon kaikkea, mikä varmasti aiheuttaa paljon päänsärkyä, muttakun ihana hahmo niin ihana hahmo.


Panty - Panty&Stocking w/ Garterbelt

Panty on joku mun guilty pleasure cossini, jota haluan joskus kauniina päivänä päästä pukuilemaan. Varsinki tuo poliisiverme löytää tiensä ennenpitkään listoille ja muita versioita teen sitten vähän tuon fiiliksen mukaan...ehkä. Ellen jänistä jostain syystä.

Matoi Ryoko - Kill la Kill

Kill la Kill on pirun hyvä anime, Ryoko on pirun hyvä hahmo ja jokunen aika sitten ilmestynyt spessujakso sai mut haluamaan cossata tätä kyseistä versiota hahmosta. En tiedä koska tämä sitten tulee tehtyä, mutta ainakin mulla on peruukki valmiina jos se syyhy joskus iskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti