tiistai 23. joulukuuta 2014

Luukku 23: Senyuu

Senyuu on yksi niistä sarjoista mitkä tulee ikuisesti olemaan sydämmessäni siellä spessupaikalla. Se on huumori sarja, mutta siinä on paljon syvyyttä ja draamaa ja kaikkea ihanaa, muistuttaa hyvin paljon Gintamaa, semmonen ääripäästä toiseen parhaimmillaan. Jokin mikä alkoi "noh katotaan nyt vaan" animena ja iskeytyi sisimpään feelssuoneen mangana on myös cossilistoilla aina vähän väliä tökkimässä, mutten vielä ole saanut mitään tehtyä, vaikka yritystä on ollut enemmän kuin paljon.

Alban perusversion sain aika hyvin alkuun, ennenkun sen tiputin listoilta koska ei vaan ehtinyt sitä vääntää ja se ois ollu typerää tehdä 3 päivän deadlinessa. En tiedä milloin tai minne sen teen, mutta kyllä vielä joskus.
Voisin melkeimpä tehdä kaikki Alban versiot, kuhan saan edes yhden nyt aikaseksi niin muut on helppo soveltaa, ainakin Redfox ja Demonlord versiot pitää tehdä. Ja uusin labratakkihienous on aika  puhutteleva tapaus kanssa koska hui mitä ihmettä hiukset alhaalla.
Rossista/Shionista tottakai haluan päästä tekemään myös mahdollisimman monen version, mm ekan volan perus soldierin, kolmosen peruskuteet ja sitten creasion vermeet. Ross on maailman paras tsundere hahmo ja on suuri vääryys jos en sitä oikeesti saa cossattua. Voisin kirjoittaa esseen siitä miksi Ross on paras hahmo ikinä, mutta ehkä säästän teidät siltä.
Listoja kattoessa ihan ihmetyttää miksi olen päätynyt droppaamaan jokaisen, vaikka ne on ollut lähes oikeasti tekeillä. Mutta niin, sivuhahmoja. Olen niin megahullaantunut Samejiman ja Januan synkromuotoon et voi pyhä sylvi teen sen vielä vaikka henki menee. Crea on höpö ja sen voisin joskus huvikseen vääntää kaappicossina shoottaustarkotukseen ja Teufel on vaan niin perhanan samaistuttava laiska olento, että ehkä sekin vielä. Juni on myös semmonen, että vakavissaan olen sitä yrittänyt tuoda suunnitelmiini.

Senyuun hahmoissa jos missä mulla on motivaatiota niitä tehdä, mutta isoin jumitus toteutuksessa on conien vähäinen määrä..tai ylipäätään ajan. Mun pitäs opetella se, että vaikka cossi on päällisin puolin yksinkertaisempi sen tekemiseen kuluu silti paljon aikaa ja vaivaa ja siihen pitäis suhtautua sen mukaisesti. Aina saa haluta mutta toteutus on ihan eri juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti