keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukku 24: Giveaway time!

Nyt on sen loppuhuipennuksen aika eli kuten otsikko kertoo, järjestän teille giveawayn!

100 Lukijaa meni tuossa ei niin kauaa aikaa sitten ja tämä on myös kiitoksena siitä. Mietin pitkään mitähän ihmettä voisin tässä tarjota, koska en halua vetää sitä tavallista linjaa missä tarjotaan peruukkeja tai piilareita tai muuta vastaavaa. Joten pohdin, mikä voisi olla kaikille cossaajille hyödyllinen palkinto ja sitten välähti!

The todistusaineisto

Elikkä voittajalle palkintona on 30 euron lahjakortti Eurokankaaseen! Eli on vain yksi voittaja ja voittaja arvotaan kaikkien osallistujen kesken luonnollisesti.

Mikähän sitten on sääntö ja ehto tähän giveawayhin osallistumiseen? No en ole ihan niin hyväsydämminen ihminen että saisitte sitä ihan ilmaiseksi. Elikkä, ehtona osallistumiselle on, että ehdotatte minulle YHTÄ hahmoa minkä tekisin cossina. Se saa olla oma lempihahmonne tai jotain vastaavaa, en anna mitään kriteerejä sille mitä hahmoa kukin ehdottaa, kuhan ei vedetä sitä ihan jostain hanurista tai tehdä kiusallaan tai läpällään jotain. Jos ette itse keksi mitään tai ei vaan jaksa nähdä ajatusta tai vaivaa pohtimiseen, apua saatte mun MALin palkeista ja cossisuunnitelma kansiosta, tai vaikka tässä joulukalenterissa aikaisemmin nähdyistä suunnitelmista. Ei tarvi tietenkään ottaa ihan täysin vakavasti vaan leikkimielisyys on sallittua ja hahmon tosiaan ei siis tarvi olla mulle itelleni mitenkään ennestään tuttu. Ehdossa on myös se puoli, että cossaan voittajan hahmoa 100prosentin varmuudella tulevaisuudessa joten oli se _mikä tahansa_ joudun pääsen sen takuuvarmasti tekemään. Eli aivan suunnaton vastuu, pääsette päättämään jonkun cossini vau. Can you handle it?

Alustava aikaraja tähän osallistumiseen on 8.1.2015 asti, mutta osallistujien määrästä riippuen saatan sitä pidentää. Osallistua voi tämän blogin kautta, mulla on päällä myös anonyyminä kommentointi, ettei tarvi olla bloggerissa kirjautuneena, eikä luonnollisesti tarvi olla tämän blogin lukija. Kun voittaja on selvillä, pyydän tätä ilmottautumaan joten ennakkoon ei tarvi mitään omia yhteystietoja laittaa, kuhan on joku nimimerkki.

Hyvää Joulua vaan teille kaikille rakkaille lukjoille ja syvä kiitos siitä, kun olette seuranneet joulukalenteriani!

16 kommenttia:

 1. Ihanaa että ihmiset tekee tälläisiä giveaway juttuja :'>
  Ehdotan sulle mun kaikkien aikojen lempparihahmoa, eli Kenshin Himuraa.

  VastaaPoista
 2. Metallicaa oisin ehdottanut, koska sun taidoilla siitä tulis varmasti upea ja se näyttää olevan tuolla kansiossakin! Hän siis. (uvu)

  VastaaPoista
 3. Nico nico nii~!
  Eli kouluidoli Nico Yazawa spotattu kansiosta, ehdotusta ei sen pidempään tarvinnut miettiä ^.~ Idolicosseja ei ole koskaan liikaa ♥

  VastaaPoista
 4. En hahmoa tunne, mutta selaisin tota kuvakansiota ja tämä jotenkin iski silmään. Todella ihanan näköinen hahmo ja voisin kuvitella sen olevan cossattuna vieläkin eeppisempi. Ja ah noita härpäkkeitä! http://s52.photobucket.com/user/mariko_photos/media/Cossisuunnitelmia/B17jjGVCEAAzoU_.png.html?sort=3&o=16

  VastaaPoista
 5. Aah, kiva give-away idea! :D

  Mulla tuli mieleen Samurai Deeper Kyon Shinrei! Olis niin makee nähdä sun päällä! <3 SDK cosseja ei voi olla koskaan liikaa!

  VastaaPoista
 6. Tuntuu jotenki et sopisit hyvin Oziksi Pandora Heartsista, ja musta tää olis erityisesti kiva asu: http://data1.whicdn.com/images/112623867/large.jpg :>

  - sasayan

  VastaaPoista
 7. Jotenkin heti ekana yhdistän sinut aina Pokemonhgijinkoihin ja ehdottomasti sellainen jonka haluaisin joskus nähdä, on Lugia!

  VastaaPoista
 8. Mielestäni sinulle sopisi niin moni hahmo *^* ja tuli niin monta mieleen,mutta
  Mejojo Von Garibaldi Black wolves sagasta http://www.zerochan.net/1781407

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti Kanetsugu :3 Voin tehdä sun kaa esim Nian tai Maedan :D

  VastaaPoista
 10. Olisin tylsä jos sanoisin Hakuryu koska se on kohta tulossa kumminki. Voisin heittää Hamatoran Nicen! Se sopis sulle!

  VastaaPoista
 11. K projectin Mikoto Suoh ~

  VastaaPoista
 12. Jiggy Pepper (Tegami Bachi). Olisi hianoa nähdä Tegamin hahmoja/asuja toteuttamanasi *u*

  VastaaPoista
 13. Voi tätä valinnan vaikeutta, uguu, noh mutta päädyimpä sitte lopulta Mikuun.

  ..se mikä versio, ei ollutkaan sitten mikään helppo päätös. Monien mutkien kautta päädyin aina takas sun suunnitelma kansioon ja lopulta päädyin sitten tähän: http://i52.photobucket.com/albums/g33/mariko_photos/Cossisuunnitelmia/HimitsuKeisatsufull348559.jpg

  Jätän tuon vain tuohon *hipsiikarkuun*

  VastaaPoista
 14. Vulcanus Disgaea4sesta! Koska sillä on niin kiva designi ja haluan nähdä jonkun cossaavan sitä :3

  VastaaPoista
 15. Kansiota selaillessani tuli vastaan Nurarihyon no Magon Itaku, jota ois huikea nähdä sun cossaavan! Nurarihyon no magosta on sen verran vähän näkynyt cosseja että lisää kiitos ♥ (olin ehkä sillai ihan pikkusen pettynyt kun et tehnytkään Rihania...)

  VastaaPoista
 16. Hauska giveaway idea! :D Minulla olisi varmaan ihan useampikin kiva ehdotus, mutta koska idea oli antaa yksi ehdotus niin Pokemon ORAS pelin Lisia. Yhdistin sinut jotenkin siihen, sillä sinulla on ollut hienoja Pokemon gijinka cosseja ja Lisiassa on hieman jotain samaa kuin Hatsune Mikussa ( hiukset taitavat olla melkein samaa väriä)

  VastaaPoista