lauantai 6. joulukuuta 2014

Luukku 6: Figuureja

Innostumiseni figuureihin alkoi joskus muutama vuosi takaperin, ihan vainvihkaa. Sitä ennen suhtautumiseni niihin oli meiningillä turhaa, miksi pistää rahansa johonkin muoviin millä ei tee mitään. Noh, materianhimoni on sittemmin kasvanut ja unelmissani on isot vitriinit täynnä figuja, mitä mun ostolistalta löytyy melkein jo kolminumeroinen määrä.

Figuurien myötä löytää usein myös kivoja hahmoja mitä cossata ja ehkä suurin ilo cosseja ajatellen on mahdollisuus saada kolmiulotteinen reffi hahmosta. Siksi usein, jos näen jostain hahmosta figuurin mikä löytyy mun suunnitelmakansiosta, sen pyrin hankkimaan kun itse hahmon tekeminen tulee ajankohtaiseksi. Kertoilen vähän löytämistäni figuista, mitkä on juuri sitä kautta löytäneet tiensä kansiooni (osan taas jätän kertaalleen mainitsematta, kun ne kuuluu toiseen luukkuun)


Hyakka Ryouran Samurai Girls on sarjana mulle lähes tuntematon, tiedän siitä juuri sen verran etten siihen tule sen kummemmin tutustumaan :D Siitä huolimatta, sarjan figuurit on ihan järjettömän viehättäviä ja juuri niiden takia kovasti harkitsen tästä sarjasta cossaamista. Gisen Yagyuu ja Naoe Kanetsugu ovat ne mitkä erottuu ja pidän molemmista cossimielessä eniten. 


Toiset mitkä löysin figuurien kautta on God Eater pelisarjan ihanat tytyt, tarkemmin sanottuna God Eater 2.sen Nana ja Ciel. (kun vertaa edellisiin huomaa miten liike ja näyttävät propit figuissa vetää mua puoleensa). Nanan tekeminen on vähän epätodennäköistä, mutta Ciel himottaisi hyvin paljon miksipä se saattaa tulla ajankohtaiseksi jo ehkä ensivuonna. 


Lähteensä puolesta tutuimmat ja lähimpänä sydäntä olevat cossihimofigut on Momohime Muramasa the Demon Bladesta ja Caster Fate/Extra CCC.stä. Olen syvästi tykästynyt molempiin ja Momohimeen vielä enemmän kun katsoin pelin läpipeluun youtubesta jonkin aikaa sitten. Momohime on varmanakki ensvuodelle ja Casteria yhdessä vaiheessa tosissaan suunnittelin tulevaan Frostbiteen, mutta sittemmin se listoilta tipahti. Caster on aikaisemminkin syyhyttänyt toisella perusasullaan ja figuja selatessa löysin tämän kyseisen asuversion, mihin ihanstuin ikihyviksi. Ehkä vielä joskus senkin pääsen toteuttamaan, toivottavasti vaikka 2016 vuoden Frostiin kun siinä on kivasti pikkutuhmaa meininkiä mikä sopii K18 coniin :DD (jos Frosti yhä on sillonkin k18)


Viimeisenä on Metallia pelistä  The Witch and The Hundred Knight. Tämä itse figuurina on yksi suurimmista must have figuista ja jotenkin samalla päähäni on syöpynyt halu cossata hahmoa. Hahmo on täynnä kaikkea luonnonvoimia uhmaavaa mikä pistää kapuloita rattaisiin pääseekö Metallia koskaan toteutukseen asti, mutta aina saa haaveilla? Ainakin se vielä joskus pääsee vitriiniäni koristamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti