torstai 18. joulukuuta 2014

Luukku 18: Yukiconin lauantai suunnitelmat

Mitenniin lipsuu ote kun ei vaan ehdi. Noh, en alunalkajenkaan ottanut tätä niin tosissaan että se mua haittaisi vaikka luukkuja jää välistä joten antakaa perseilyni anteeksi :D

Mutta joo, tänään testailin vähän "miesmeikkejä" naamaani huvinvuoksi ja samalla sitten kokeilin Yukin toista cossia päälleni, mistä en tähän mennessä ole vihjaillut mitenkään merkittävästi edes Biffelle. Tarvitsin jotain minkä voisin kokonaisuudessaan ostaa ja muistin tämän hahmon, kun oli se aikomus tehdä viime kesänä Desuun. Suunnitelmat ei koskaan mene niinkuin haluaa ja joudunkin tähän tekemään housut kokonaan itse, koska värien mätsäily on ihan kamalaa kun valikoima on tässäkin tapauksessa surkea.

Gotouda Aki - Honto Yajuu

Meinasin aluksi etten edes paljasta koko cossia vaan haastan ihmiset tunnistamaan hahmon conia ennen. Mutta jaa, tarvin joulukalenteriin sisältöä niin kerrotaan sitten. Honto Yajuu on yksi parhaimpia BL sarjoja ja vau, ekaa kertaa ylipäätään teen cossin jostain BL hahmosta. Viimeinkin eiku. Aki on vaan niin perkeleen symppis hahmo ja en voi olla samaistumatta sen järjettömän mauttomaan vaatemakuun. Olin ihan järjettömän innoissani siitä miten saisin oikeesti kerrankin pistää jotain suorastaan silmiähivelevää päälleni. Olen pettynyt etten netin ihmemaasta löytänyt noin järkyttävän äklökeltaista pukutakkia joten joudun tyytymään pastellisävyihin.

Mitenniin innostuin kamerahuoraamaan

Asusta tosiaan puuttuu vielä ne housut. Ekaa kertaa jouduin ostamaan lace front peruukin ja sen leikkely oli suoraansanoen aika kamalaa helvettiä. Ostin siis aika pitkän karvakasan kun en tahtonut löytää fiksumpaa lyhyenä ja muutenkin hinnat hipoi taivaita niin piti ottaa eka tummanruskea halpa mikä vastaan tuli. No ensimmäinen pettymys(?) oli kun peruukissa on vaaleita raitoja mitä on vittumaista lähteä värjäämään, toki ne pahimmat jotenkin piti taltuttaa. Nauratti ekaa kertaa pistää peruukkia päähän kun näytin joltain jeesusimitaattorilta. Näytin kyllä pirun hyvältä ponnarilla eiku.

Nyt kun tätä paljastelin niin sain Biffen ainakin harkitsemaan Tomoharua, joten se ois eka kerta kun ois ihan legit paricossi parina. Tai jotain semmosta. Anygays (pun intended) meikäläisen löytää sitten Yukin lauantaina taidekujalta ja ehkä asuni helpottaa mahdollista bongausta. Olen muuten erittäin pettynyt jos en käännä yhdenkään taviksen päätä, olen epäonnistunut hahmossa jos en aiheuta mitään reaktiota kenessäkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti