maanantai 15. joulukuuta 2014

Luukku 15: Miku obsessio

Moi olen Mouru 22vee ja olen Hatsune Miku holisti. Muistan vielä sen kuin eilisen, kun näin vuonna 2009 Desuconissa Miku cossaajan ja tykkäsin siitä ihan hirveästi. Ja tykkään siitä yhä ihan hirveästi. Taino en ehkä enää siitä alkuperäisestä asusta, mutta Mikusta kuitenkin. Jokin siinä vaan iskee. Okei pidän twintailseista ja mintunvihreästä ihan sikana.

Tästä huolimatta olen tehnyt vain yhden Miku cossin, mikä on aika ihme. Mutta kyllä tämä tulee vielä korjattua, ennemmin tai myöhemmin. Kansioni on aika täynnä monenlaista Mikua ja ajattelin niitä taas tänne spoilata. Varoitus, näitä on PALJON.Aloitetaan vaikka Racing Mikuista. Voisin pistää tähän muitakin, mutta nämä on eniten ne lempparit mitä voisin tehdä. Haaveilen aika kovaa tosta 2012 Racing mikusta ja oon jo vähän katellu läpinäkyvää muovikangasta (nauran koska ebayssa tätä löytää jostain fetissikangas kategoriasta). Ja tää uusin 2014 versio söi sieluni elävältä, kun ekana törmäsin siihen sen figun kautta, my god is my body ready.
Muita must do Mikuja on ehdottomasti 7th 2020 Dragon Miku. Tähänkin törmäsin alkuun figun kautta ja voi luoja tarviin sen hyllyyni niin kipeästi. Ja cossiksi kaappiini, for real. Sitten on tuo ärsyttävän mysteerinen pöppänä mitä yritin metsästää, mutten koskaan löytänyt sen oikeaa nimitystä. Mun piti tehdä tämä talveksi, mutta tarviiko edes sanoa. Myös Himitsu Keisatsu Miku on semmonen, mikä on vaan pakko tehä.Sitten näitä ylisöpöjä hörhelömekkoja, mitä varmasti eräs husbandon ketale haluaisi nähdä ja varmaan vielä pakottaakin tekemään. En pane pahaksi, koska niin vietävät söpöä uguu. Olen jotenkin syntisen ihastunut tuohon kokovalkeaan kermakakkuun mikä tyyliin huutaa jotain hullua häämekkoa, vaikka lupasin itelleni et vältän kokovalkeita cosseja viimeiseen asti. Mutta kun ääh.Muhkeat alushameet for the win. Tuo kolmas on vähän semmonen että sitä hädintuskin tunnistaa Mikuksi, mutta ehkä siitä syystä siinä on vähän semmosta jännää vetovoimaa. Kaksi muuta on myös suuria suuria haaveita, itkettää suorastaan kun tahtoisin vain hellästi tehdä.
Näillä kolmella on hyvin selkeä samanlainen tyylitys ja noh, niin. Can I just. Oikeesti, jos aikaisemmissa luukuissa kitisin itsekseen miten paljon kaikkea tahdon tehdä mutta ei vaan oo aikaa tehä, niin nyt olen jo tämän luukun aikana vaipunut syvään ahdinkoon, koska MIKU PLZ, sthap. <3 ;;^;; Kidutan itteäni vähän lisää vaan puhtaasti spämmäämällä kaikki loput alle, samalla kun hipellän näyttöä ja hakkaan päätäni kun olen niin toivoton cossiholisti.

Haalarit! ;^;

MEGANE!!

1 kommentti:

 1. Mikulla ja muutenkin vocaloideilla on paljon asuja mitä haluaisi tehdä. Mutta sitten aina tulee se "milloin,onko rahaa ja riittääkö taidot".
  Itsekkin haluaisin vielä jonain päivänä toteuttaa Mikulta jonkin puvun. Olen miettinyt paljon project diva f/2nd pelien pukuja.
  Miksi liikaa ihania pukuja? xD
  Myös harmittaa, kun moni kavereista ei niinkään välitä vocaloideista ja olisi kiva tehdä enemmän pari/ryhmä cosseja. (mutta onneksi edes on pari jotka tykkää niistä)
  Racing miku ja tuo 7th 2020 Dragon Miku ovat kyllä ihania! Toivottavasti tekisit joskus jomman kumman,koska olisi tosi hienoa nähdä ne! *^*

  VastaaPoista