sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Luukku 21: Frostin perjantai ja sunnuntai

[muffeled hupsis in the distance]

Sen pidempää jaarittelematta menen suoraan asiaan, eli Desucon Frostbiten loppuihin suunnitelmiin. Kyseisen conin suunnitelmia on kyllä tullut pyöriteltyä vaikka kuinka paljon. Mutta enköhän nyt päässyt jonkinmoiseen selvyyteen näidenki kanssa.

Elikkä Perjantaina on Psycho-pass ryhmäcossailua mihin lupauduin tulemaan Ginozana. En asettanut mitään kunnianhimoisia tavotteita kun teen tämän ihan vaan ryhmän vuoksi, joten kaikki tulee olemaan ostotavaraa. Vähän kyllä kirpas ylpeyttäni ostaa proppi muttakun en mä ilmankaan tahdo olla ja en mitenkään voi sitä ehtiä ite tekemään.

Tämä tulee olemaan eka kertani ryhmässä, tosin en ole vieläkään ihan satavarma onko ryhmä nyt kokonaisuudessaan edes ollenkaan perjantaina, mutta osa ainakin on joten samapa tuo :D Sain paljon harmaita hiuksia kun yritin sutvia mitä pistän millekin päivälle, koska en tahtonut luopua tästä ja pahaenteisesti se ois menny siihen, että oisin joutunu pistämään kaks cossia lauantaina ja vaihtaa asua kesken päivän, mikä ei todellakaan oo mun juttu ja eikä tässä tapauksessa ees mahdollinen, koska Hakuryuu vaatii sen arven maskeeraamisen sun muuta.Sitten on tämä itselleni se koko conin tärkein cossi mitä en mistään nimestä halua jättää kesken vaikka se taas tarkottaa sitä, että joudun tekee 2 cossia kuukaudessa enemmän tai vähemmän kiireessä. Muttakun ihan pakko!
Eli  Sunnuntaina hahmona on Valentine pelistä Skullgirls. Näin joskus kauan sitten pelistä videon tubessa ja voi hitsi niin upeat grafiikat ja olen aina ollut 2D tappelupelien suuri fani. Oli ihan ehdotonta, että saan tästä cossin aikaseksi. Valentine on toinen lempihahmoni pelistä ja se sopii kuin nenä päähän Frostbiteen, koska siinä on sopivasti tuhmuutta k18 coniin :DD Ja tottakai koska neidon nimi on Valentine niin mikäs sen parempi kun cossata sitä juuri ystävänpäivän jälkeen! Halusin sen nimenomaa ystävänpäivälle, mutta koska Hakuryuu tapahtui niin piti vähän luopua ajatuksesta.
Olen niin superinnoissani tästä ja olen pitänyt sitä salassa ihan liian pitkään joten oon vieläki enemmän innoissani että sain viimein tämän paljastaa. Cossina se on ensimmäinen todella femiininen ja noh, näätte kyllä, joten jänskättääkin vähän. Mikäs sen parempaa kun olematon helma talvipakkasella :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti