sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Luukku 14: Elsword

On ollut niin kiireviikonloppu ettei yksinkertaisesti löytynyt aukkoa millon oisin saanu 13 luukkua kirjotettua ja tämäkin uhkasi jäädä välistä. Enkä oikeastaan välitä kirjottaa luukkuja enää jälkijunassa niin hyppäsin sitten tuon päivän kokonaan yli.

Elswordin löysin joskus pari vuotta takaperin aina sillontällön törmäten kuviin sen hahmoista ja joka kerta see nappasi mielenkiintoni. Tutustuin peliin lisää lähinnä wikian kautta ja rakastuin aivan mahdottomasti sen todella hienoihin hahmoihin. Koska kyseessä on koneelle ladattava MMORPG peli, en sitä ole itse päässyt pelaamaan, mutta se ei estä cossaamista, onneksi.

Ihan ensimmäinen cossini oli viime Yukiin tekemäni BladeMaster tason Raven. Tavoitteenani on saada tehtyä vähintään yksi Elswordin cossi per vuosi, ja hahmoja kyllä riittää enemmän kuin tarpeeksi.Kaksi hahmoa mitkä on ollut hyvin lähellä aloittamista, mutta syystä tai toisesta olen ne dumpannut, ennen kun varsinaisesti olen päässyt tekemään mitään. Eli Elswordin Lord Knight taso ja Elesis. Lord Knightin piti olla se ensimmäinen cossini tästä, jo aikaisimmillaan sen piti tulla viimevuoden Desuconiin, mutta things happen. Yritys on kova saada se ensvuodelle tehtyä, toivon mukaan ainakin. Sitten Elesisiä rupesin lähes jo tekemään viime Traconiin, mutta senkin jätin sitten tekemättä. Niin lähellä mutta silti niin kaukana.

Seuraavana jonossa on Sheath Knight ja Little Specterin Celestial Fox muoto. Sheath Knight on ollut yksi suurimmista cosplayhaaveistani ja toteutan sen heti kun ajatus kahden ison miekan tekemisestä ja raahaamisesta ei tunnu ihan kamalalta. Little Specter mun piti tehdä kisacossiksi nyt Yukiin, muttei siitä ollut vielä kunnon reffejä vielä sillon, niin jätin sen sitten tekemättä. Ehkä sitten ensitalveksi who knows.
Lopuksi kaikista todennäköisimmissä cosseissa on vielä Addin eri tasot eli Lunatic Psyker, Mastermind ja Time Tracer. Olen ihan hurmaantunu tähän skitsoon valkopäähän ja kovasti oisin halunnut sen tehdä tälle talvelle. En tiedä minkä näistä tekisin ekana mutta kaikki kolme ehdottomasti tahdon tehdä.

Sitten vielä joitain, mitkä ehkä vielä joskus saatan tehdä, muttei ole siellä listan kärjessä. Eli Ravenin Sword Taker, Ara Haanin Little Hsien ja Ara, myöskin Celestial Fox muodossa ja Elswordin Magic Knight. Näissä on se kiva, että eri tasoissa on silti vähän samanlaisuuksia, niin kun kerran tekee yhden niin siitä on helppo siirtyä seuraavaan. Ainakaan Ara Haanin häntiä ei tarvisi tehdä kuin kerran!

3 kommenttia:

 1. Saan syyttää sun blade master cossias ku sen tyylin takia rupesin selaa elswordin muita hahmoja ja Ara siirtyi uudeksi Waifuksi :D
  Siitä lähtien es on tultu hakattua sen päälle 570 tuntia :D
  Sulle sopis älyttömän hyvin Little Specter ♥ Kaikki sopisivat :>

  Ite oon odottanu kun kuuta nousevaa ku Little Specter tulee euroopan servuille 4 päivän päästä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha, eikä :DD No mut hei hienoa! Oon niin kateellinen ku ite en pysty pelaamaan, ei nää koneet jaksa ees flasheja pyörittää. Mut kiitos >w<

   Poista
  2. Mulla taas oli se ku en ollu ikinä pelannu morpg pelejä nii kesti pari päivää ku uskalsin ladata ja kattoo onko ihan paska peli vaikka hahmo(t) houkuttaa :D Ei ollut ^^ Arallakun tietenkin aloitin ja Ara on pelin vaikein hahmo nii kyl mul kesti jonku aikaa oppii jotkut asiat ja sit vähitellen otin Elesiksen ja Aishan nii tuntuvat paljon helpommilta (jokseenkin vähän tylsemmiltä) http://puu.sh/d6eOu/0c9d6f7bad.jpg
   Enempää hahmoja en pysty luomaan paitsi uus Ara Little Specterin vuoksi pakko tehdä, mut jos on liikaa hahmoja niin tulee stressi :''D

   Poista