perjantai 12. joulukuuta 2014

Luukku 12: Gijinkoita

Gijinkat on kivaa vaihtelua perus cosseista. Niissä on paljon enemmän vapauksia ja varaa käyttää omaa luovuutta. Tässä luukussa näytän joitakin suunnitelmissa olevia gijinkoita, muutenvaan lemppareita ja samalla lempi gijinka artisteja. Olen nyt totaalisesti mennyt hukkaamaan kyseisen taiteilijan pivixin ja hakkaan usein päätäni sen takia seinään, eikä google tahdo auttaa mua tässä ollenkaan. Mutta, tämän taiteilijan kynänjälki saa suunnattomia cossifiboja aikaan ja on yksi keneltä edes yhden gijinkan joskus haluaisin päästä tekemään. Yllä olevat on ehdoton top 3, millä on tähän eniten mahkut.
Sitten on iki ihana, めるはけ100 kenen pelkkä tyyli on ihan järkyttävän mahtava. Olen jo kyseiseltä tekijältä tehnyt Ho-ohin ja kovasti haluan päästä tekemään seuraavaa. Biffeltä löytyy itseltään myös saman taiteilijan gijinkoita suunnitelmistaan, joten paras mahku päästä näitä tekemään on paricossien muodossa, pätee myös muihinkin gijinkoihin tottakai. Ohessa on vain pieni murto osa niistä kaikista mitä tahtoisin tehdä.


En voisi mitenkään tehdä tätä postausta ilman, ettei Cowslip pääsisi siihen osalliseksi. Äärimmäisen lahjakas piirtäjä kellä on aivan mahdottoman kauniita gijinkoita. Monen olen nähnyt tekevän näistä cosseja mitkä nekin jäätävän upeita. Tarjontaa on niin paljon, että tuntuu lähes mahdottomalta valita sieltä mieluisinta, mutta näin olen kuitenkin onnistunut tekemään. Nuorempi versio Cowslipin varsinaisesta Zapdos gijinkasta vei sydämmeni ja jos jonkun tekisin, niin sen.

 Sitten on taiteilija, kenen tyyliä olen pitkään rakastanut tietämättäni ja nappaillut tämän gijinkoita, vasta nyt löytäen itse tekijän. Elikkä kyseessä on Hopebiscuit. Voisin kehuskella näitä loputtomiin, niin pirun hienoja gijinkoita. Aivan ihana Gatomon gijinka on _pakko_ tehdä. Ihan pakko. Se on niin uuh ;;_;; Moni taiteilija ei välttämättä halua kaikkia designejaan cossattavan ja samoin on myös Hopen kyseessä, mutta juuri tästä syystä on hyvä tietää tekijän oma sivu missä tähän voi olla yhteydessä ja kysyä onko ok. Menkää ihmeessä tutustumaan tämän tekijän töihin, gasmailin aika jäätävän paljon kun selasin art tagia.

Sitten muutama yksittäinen Pokemon gijinka mistä pidän erittäin paljon. Umbreon on sellainen mikä oikeasti pitäisi päästä tekemään parina Biffen Eeveelle. Myös Marill on semmonen, mikä on puhutellut mua jo äärimmäisen pitkään, mutten ole vaan saanut sitä aloitettua sitten millään. Mutta vielä joskus!


 

Sitten on vielä omasuunnittelemiani möllejä mitä pitäisi joskus cossailla. Shiny Eeveen tein silmällä pitäen Biffen tekemää Eeveetä, jotta ne sopis toisiinsa. Oli tarkotus tehdä tämä tälle talvelle, mutta se nyt jäi. Sitten on Pikachu gijinka minkä suunnittelin ryhmää varten, muttei se ole enää niin ajankohtaista. Haluaisin kuitenkin tehdä tämän joskus.

Tässä on vaan muutama hassu esimerkki niistä kaikista mitkä kansiostani löytyy, mutta ehken spämmää ihan kaikkea. o/

4 kommenttia:

  1. Niin paljon kaikkee hienoi designei! <3
    Gijinkoja on niin kiva cossata, hnng! Nuo on kyllä übersiistejä, tuli itselläki hirvee hinku päästä tekemään gijinka-cosseja nyt! Poksut ja Digimonit ovat hyvät kandidaatit gijinkoille! :'D

    VastaaPoista