sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Luukku 7: Magi - The Labyrinth of Magic

Joko kyllästyttää? Kuten useammat tätä blogia tai meikäläisen touhuja ylipäätään seuraava on saattanut huomata (ja otsikoita lukeva), yksi niistä sarjoista mikä palaa yhä uudestaan ja uudestaan cossattavakseni on Magi - The Labyrinth of Magic. Kyseinen sarja on yksi parhaista mitä tiedän ja on aika mahdottomuus edes listata kaikkea mistä siinä rakastan tai edes niitä kaikkia hahmoja mistä pidän. Hahmot nimenomaan on Magin paras asia, sillä Ohtaka osaa tehdä tosi moniulotteisia ja persoonallisia hahmoja, mihin on vaikea olla samaistumatta hyvine ja pahoine puolineen. Tai edes ymmärtämättä hahmon kantoja vaikka niistä ei itse perustaisikaan.

Olen cossannut sarjasta jo aika monta hahmoa, eikä meno ole vielä todellakaan hyytymässä. Viimeisin Hakuryuu on jo tiedossa, mutta myös monen moni muu on varmasti päätymässä tekopöydälle syyninkiin. Tässä luukussa paljastelen tulevia suunnitelmia mitä hahmoja vielä tullaan näkemään ja myös niitä, mitkä vähintään houkuttelee tehdä.
Dem Sinbads. Olen päättänyt tehdä Sinbadista cossin ja koska en osaa päättää ja Sinbad on tarpeeksi hyvä hahmo, että siitä voi samantien tehdä kolme eri versiota. Eli perus, genderbend versio ja sitten tuo hurmaava teiniversio mikä löytyy Sinbad no Boukenista. Kyseinen Bouken versio on se ensimmäinen mikä Sinbadeista on syyhyttänyt ja se syyhytti jo sillon kauan aikaa sitten kun siitä ekaa kertaa oli tosi kiusaava pieni kuva mangassa. Välissä se sitten ehti hyytyä ja kyseisen mangan alkaessa elättelin toivoa näkeväni siitä kunnon kuvia ja kappas, heti kun tuli timeskip ja teini Sinbad pamahti ruutuun olin kyllä, tämä tulee taas cossikuvioihini. Perus Sinbad piti tehdä ensvuoden alkuun koska lupaudun paricossiin, mutten sitten tiedä missä välissä sen lopulta teen. Fem!Sinbad versiokin ois kiva saada tungettua sitten johonkin.


Hyvin vakavissani myös olen harkitsemassa edellisen arcin Shebaa & Queen Shebaa. Sheba on klassinen esimerkki siitä, miten opin tykkäämään jostain hahmosta ihan hirveästi vaikka ensalkuun suorastaan vihaan sitä verisesti. En tiedä vielä kumman version lopulta sitten tekisin, ellen molempia. Tässäkin on eniten kyse ajoituksesta, ajatus jostain ryhmästä myös kuulostaisi tosi houkuttelevalta.


Sivuhahmoista yhä haluan palavasti tehdä Olban, sen kasvaneempi versio on niin pirun hurmaava etten tältä cossilta voi välttyä. Myös hyvin sivumpaakin sivummassa pysynyt hahmo, Spartos, kovasti kiinnostaisi vaikka hahmolle on kyllä annettu olemattomasti parrasvaloissa tilaa. Onneksi edes vähän saa hänkin taustoja tällä hetkellä olevassa Sinbad no Boukenin luvuissa.
Magia lukiessa ei vaan voi välttyä siltä suunnattomalta himolta cossata jotakin Djinn equippia. Ne nyt vaan tahtoo olla semmossia, missä pää täyttyy kysymyksellä MITEN, mutta kyllä hätä keinot keksii ja sillai, kuhan pääsen kokeilemaan osaanko tehdä järkevän näköistä muscle suittia niin ehkä tämäkin haave pääsee kunnolla vauhtiin. Ne kolme vaihtoehtoa on siis Kouenin Agares, mikä on se todennäköisin, Sinbadin Baal ja Muun Barbatos.


Sitten on vielä tämä kyseinen fanart, minkä löysin tageja selatessani. Rakastuin tähän niin syvästi, että tämä on pakko tehdä tämä Morgiana edes joskus. Ja pakotan Biffen tekemään Alibaban.

2 kommenttia:

 1. ääääää kaikki nämä ihanat hahmot, odotan innolla ;____; teini-Sin ja Olba ja Sheba <3

  (meillä on kaverien kaa muuten suunnitteilla ehkä Djinn Equip-ryhmä joskus tulevaisuudessa VINK VINK)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisin kaikki nyt heti jos se ois mahdollista ;^;; <3 Varmaan vaikein asia on päättää kenet teen ekana

   Hhhooo, no sitten kun se on ajankohtainen juttu niin mua saa tulla tökkimään niin voin liittymistä harkita >wo

   Poista