tiistai 2. joulukuuta 2014

Luukku 2: Frostbiten lauantai

Ren Hakuryuu - Magi The Labyrinth of Magic
Rikon jo railakkaasti itelleni tekemiäni sääntöjä, mutta nehän on tehty rikottaviksi eiku. Mutta siis, tokassa luukussa paljastelen Desucon Frostbiten lauantain cossini, minkä olen tietty paljastanu jo facebookin puolella.


Jonkin aikaa sitten Magissa alkoi uusi juonikaari ja viimein Hakuryuu ilmestyi kuvoihin mukaan. Ensireaktioni oli vauvani on kasvanut mieheksi mutta heti perään tuli PAKKO COSSATA NYT HETI. Joten Frostiinhan tätä piti sitte päästä tekemään. Hakuryuutahan olen cossannut jo aikasemmin, joten vielä enemmän syyhysin päästä tekemään sitä uudestaan.

Magi on tällä hetkellä mulle henk. koht. sen parhaassa juonikaaressa kun se avaa Hakuryuun ja Judalin menoja ja en uskonut voivani välittää niistä hahmoista yhtään enempää. Joten ihan kiva kerrankin saada vääntää cossia siinä parhaassa feelsaallokossa.


Noiren kiristellessä hermoja rupesin jo eilen vähän alottelemaan tämän tekemistä ja tämmösissä cosseissa se fiksuin veto on aina alottaa propeista. Joten lähdin tekemään Hakuryuun puista proteesikättä.Aikalailla vaan leikkelin palat softiksesta ilman sen kummempaa kaavoittelua ja päällystän ne sitten worblalla. Worbla on kivasti tekstuuriltaan ja sävyltään puumainen, joten testailen vähän miten sen päällystän.

3 kommenttia:

 1. " vauvani on kasvanut mieheksi mutta heti perään tuli PAKKO COSSATA NYT HETI" UGUU I KNOW RIGHT koska meni ihan samoin täälläkin kummaltakin osalta l'D tää nykynen story arc hnnnnng! <3 vaikka vähän pelkäänki mitä hakulle tulee jatkossa käymään... ;___;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaistun Hakuryuuhun yhä vaan enemmän ja jos en shipannu sitä ennen Judalin kanssa niit nyt ainakin shippaan. Oon aika vahvoilla sen suhteen ettei sille hyvin käy, mutta saa nähdä mitä tapahtuu

   Poista
  2. Mulla oli jonkun aikaa kausi etten ees muistanu hakuryuta koska kouha, mut sitten tämä tapahtui :'D
   Joo, nii vähä mäki, ja en pidä siitä ;_;

   Poista